Schietpartij in Holtenbroek, één gewonde

Een man is vrijdagavond gewond geraakt bij een schietincident in Holtenbroek, op de kruising van de Frobergerstraat en de Bachlaan, vlakbij basisschool De Toonladder. De man is door een familielid naar het ziekenhuis gebracht waar hij is opgenomen. Zijn toestand is stabiel en de man is aanspreekbaar.

De politie werd even voor 21.00 uur via het familielid in kennis gesteld over de verwondingen van de man (die toen al in het ziekenhuis was) en het schietincident dat plaats zou hebben gevonden. De politie is ter plaatse onderzoek gaan doen en heeft het slachtoffer in het ziekenhuis kort gehoord. De aanleiding en precieze toedracht is nog onduidelijk. Dit moet uit verder onderzoek blijken.

Getuigen
In verband met het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen van het incident. Personen die tussen 20.30 en 21.00 uur iets hebben gezien in de omgeving van de Frobergerstraat en Bachlaan worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Anonieme meldingen kunnen gedaan worden via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Basisschool De Toonladder kwam deze week in het nieuws toen de moeder een kinderjuf mishandelde.

Back to top button