Selles Car Company uit Zwolle slaat de handen in elkaar met Oscar Autoverhuur

In Zwolle vind je een ondertussen bekend autobedrijf, Selles Car Company. Hier kun je jonge top occasions kopen van alle grote merken. Sinds enige tijd kun je hier ook de auto’s van Oscar verhuurbedrijf huren. Een autoverhuurbedrijf dat ondertussen al tientallen samenwerkingen aanging met autobedrijven in Nederland.

Selles Car Company en Oscar Autoverhuur Zwolle vormen een mooie tandem. Selles staat bekend om service en kwaliteit, Oscar levert de knowhow en de gunstige voorwaarden die het merk leveren.

Een woordje uitleg over Selles Car Company

Dit bedrijf voor tweedehands wagen is niet alleen een verhuurpunt voor de nieuwe partner Oscar. Selles Car Company levert dagelijks mooie occasions die met garantie verkocht worden. In de showroom kun je alle dagen terecht en word je door het verkoopteam vriendelijk en vakkundig ontvangen. Het bedrijf steunt naar eigen zeggen op vier pijlers: service, kwaliteit, ervaring en een groot aanbod.

Wie en wat is Oscar, het autoverhuurbedrijf dat Nederland verovert?

Oscar Autoverhuur ging enkele jaren geleden van start in Denemarken. Na de verovering van het Hoge Noorden werden de activiteiten uitgebreid naar West-Europa, vooral in Duitsland. In Nederland is Oscar ondertussen prominent aanwezig. De oprichters van het bedrijf zijn niet aan hun proefstuk toe. Ze zijn ook de eigenaars van Nordic Oil, een bedrijf gespecialiseerd in CBD olie (Cannabis toepassingen voor de geneeskunde).

Het is de inventieve manier van werken die ervoor zorgt dat Oscar huurwagens kan aanbieden onder de prijs van de klassieke verhuurbedrijven. Door partnerschappen aan te gaan met bestaande autobedrijven doen ze besparingen op de logistiek. Die is bij de partners sowieso al aanwezig. Ze kunnen op die manier in veel meer verhuurpunten hun diensten aanbieden. Ook in meer afgelegen gebieden.

Wat biedt Oscar in Zwolle?

Een van de leuke feiten van het verhuurpunt Selles Car Company, is dat je bij dit bedrijf kunt kiezen uit een hele lijst van auto’s. Ze zijn niet gebonden aan één merk, dus de keuze is groot. Zo kun je kiezen voor een Hyundai i10 of een Citroën C1 vanaf € 31 per dag. Maar als je dat wilt en je beurs is groot genoeg, horen ook de VW Passat, Volvo XC60 en de BMW X3 bij de mogelijkheden. Deze luxueuze auto’s huur je vanaf € 62 per dag. En daartussen is er nog een heel gamma beschikbaar met kleinere en middelgrote wagens. Ook bestelwagens en personenbusjes kun je bij Oscar Zwolle huren.

Oscar en Selles Car Company: een geslaagde combinatie

Wie graag een auto wilt huren in Zwolle kan terecht bij Selles Car Company. Ze bieden de combinatie van de uitzonderlijke verhuurdiensten van Oscar, en de ervaring van Selles in de autowereld. En als we de vier pijlers van deze Car Company mogen geloven, zijn ook de huurwagens van Oscar in dit bedrijf in goede handen.

Back to top button