Sinds gisteren 4 mensen overleden, 278 nieuwe besmettingen

Sinds gisteren zijn 278 mensen positief getest op COVID-19, de ziekte die veroorzaakt wordt door het nieuwe coronavirus. Daarmee komt het totaal aantal positief geteste mensen op 1413. Sinds gisteren zijn 4 patiënten overleden aan COVID-19.

In totaal zijn er nu 24 mensen gestorven aan de ziekte. De gemiddelde leeftijd van de overledenen is 79 jaar (jongste 59- oudste 94). In totaal zijn 205 patiënten opgenomen (geweest) in een ziekenhuis.

In de provincie Noord Brabant zijn 108 nieuwe positief geteste personen. In totaal zijn in 554 positief geteste personen in Noord Brabant. Daarna zijn in de provincie Limburg (149), de provincie Utrecht (140) en Zuid Holland (136) de meeste positief geteste personen gemeld.

Eén nieuwe besmetting in Zwolle
In onze regio zijn opnieuw vijf nieuwe besmettingen met het coronavirus COVID-19 vastgesteld. Het gaat om één persoon uit de gemeente Kampen, één persoon uit Raalte, één persoon uit Steenwijkerland, één persoon uit Zwartewaterland en één persoon uit Zwolle. Het totaal aantal besmettingen in onze regio ligt nu op 22. De personen komen uit de volgende gemeenten: negen personen uit Zwolle, één uit Staphorst, twee uit Raalte, drie uit Zwartewaterland, één uit Ommen, één uit Olst-Wijhe, één uit Dalfsen, twee uit Deventer, één uit Kampen en één uit Steenwijkerland

Back to top button