zaterdag , 24 februari 2024
Intocht Sinterklaas Zwolle
Foto: Frank van Hienen.

Sinterklaas bezoekt wijken in Zwolle

Hij was vorige week al in het centrum onthaald, maar Sinterklaas en zijn pieten komen vandaag nog langs in de wijken. Wij hebben de plaatsen en tijden voor u achter elkaar gezet.

Sinterklaas Stadshagen

Net als vorig jaar komt Sinterklaas aan bij de haven van de Twistvlietbrug. Hij wordt er rond 12.15 uur verwacht en loopt daarna naar het winkelcentrum waar hij om 14.00 onthaald zal worden.

Sinterklaas Assendorp

Sinterklaas zal 13.30 uur voor het Dominicanenklooster aanwezig zijn. Daarna gaan de Spaanse gasten door de Assendorperstraat, om rond 14.45 uur op het Assendorperplein te verzamelen. Er is ook nog een Pietendisco.

Sinterklaas Zwolle-Zuid

Sint wordt om 10.30 uur verwacht achter het grasveld van de Lidl. Daarvoor is er al een echte Pietenband aanwezig in het winkelcentrum. Er zijn voor de kinderen allerlei activiteiten georganiseerd.

Sinterklaas Westenholte

Sinterklaas heeft het vandaag druk, want om 13.30 begint hij met een ‘rondje Weidesteenlaan’. Daarna laat hij zich nog zien op het Petuniaplein om vervolgens samen met Amerigo via Westenhage naar het Anker te rijden. Ook daar zijn allerlei kinderactiviteiten.

Sinterklaas Aa-landen

Het Sinterklaasfeest begint om 13.00 uur vanaf wijkcentrum de Bolder.

Sinterklaas Berkum

Om 10.30 is Sinterklaas in wijkcentrum de Weijenbelt. Daar zal ook een groot Sinterklaasfeest losbarsten. Ook zijn er verschillende leuke activiteiten georganiseerd voor de kinderen.