Slachtoffer explosie Stadshagen: ‘Misschien kan ik mijn hand nooit meer gebruiken’

De politie is op zoek naar de daders van een vuurwerkbom die in de nacht van vrijdag op zaterdag door de brievenbus van een woning aan de Puntmos in Stadshagen is gegooid. De bewoonster raakte ernstig gewond en mist een deel van een vinger.

In het opsporingsprogramma Onder de Loep vraagt de politie aandacht voor de zaak en roept ze getuigen op zich te melden. Ook is het slachtoffer aan het woord. Zij werd met ernstig letsel naar het ziekenhuis gebracht, waar een zware operatie aan haar rechterhand nodig bleek. Een deel van haar vinger is eraf, ze heeft verschillende botbreuken. ‘Misschien kan ik mijn hand nooit meer gebruiken.’

Wie is verantwoordelijk?
Haar linkerhand zat al in het gips en door een explosie bij de voordeur van haar huis afgelopen weekend is nu ook haar rechterhand ingezwachteld. Wie zijn verantwoordelijk voor het vuurwerk in de brievenbus van het huis aan de Puntmos in de wijk Stadshagen, vraagt de politie zich af.

Groep jongeren
Uit getuigenverklaringen is gebleken dat rond het tijdstip van de explosie, 00.30 uur in de nacht van vrijdag 11 september op zaterdag 12 september, een groep jongeren is gezien en gehoord die wegrenden en hard lachten.

Tips
Was jij een van die jongeren? Weet je meer over de explosie bij het huis aan de Puntmos of heb je misschien beelden waarop de daders te zien zijn?

Bel de politie met tips op 0800 – 6070.
Anoniem bellen kan via 0800 – 7000.
Digitaal melden bij de politie kan hier en bij M via http://www.meldmisdaadanoniem.nl

Back to top button