Slachtoffer schietpartij is 21-jarige Zwollenaar

De man die vrijdagavond 20 maart gewond raakte bij een schietincident op de kruising Frobergerstraat/Bachlaan in Holtenbroek is een 21-jarige man uit Zwolle. De man bleek licht letsel te hebben en hij heeft zaterdag het ziekenhuis kunnen verlaten.

Inmiddels is gebleken dat het slachtoffer vrijdagavond rond 20.30 uur op de betreffende kruising uit de auto van een familielid stapte. Op dat moment kwam er vanuit het parkje naast de basisschool aan de Bachlaan een man fietsen die op het slachtoffer af fietste en enkele malen met een vuurwapen schoot. De man ging er al fietsend vandoor in de richting van het winkelcentrum. Het familielid is het slachtoffer direct te hulp geschoten en is met hem naar het ziekenhuis gereden.

Getuigen
In verband met het onderzoek is de politie nog steeds op zoek naar getuigen. Heeft u vrijdagavond 20 maart rond 20.30 uur iets in de omgeving van de Frobergerstraat/Bachlaan gezien dat met de zaak te maken kan hebben, zoals bijvoorbeeld de weg fietsende dader, bel dan met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Mogelijk zijn er winkeliers of omwonenden met bewakingscamera’s waarop beelden van het incident of de wegfietsende dader te zien zijn. Ook zij worden gevraagd zich te melden. Anonieme meldingen kunnen gedaan worden via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Back to top button