Slachtoffer val van flat werd in hoofd geschoten

De politie heeft meer aanhoudingen verricht na de val van een 44-jarige man van de Rembrandtflat aan de Monteverdilaan in Holtenbroek. Een 28-jarige Zwollenaar wordt verdacht van poging tot doodslag.

Afgelopen weekend zijn, voor het onderzoek naar de val van een 44-jarige Zwollenaar van een flatgebouw aan de Monteverdilaan, nog een 47-jarige vrouw en een 28-jarige man uit Zwolle aangehouden.

In de loop van het weekend zijn de eerder aangehouden 33-jarige vrouw en de 26-jarige man in vrijheid gesteld. Later in het weekeinde werd ook de 47-jarige vrouw uit Zwolle weer in vrijheid gesteld.

In hoofd geschoten
De 28-jarige Zwollenaar blijft op verdenking van poging doodslag ingesloten. Hij wordt ervan verdacht het 44-jarige slachtoffer, na een conflict in een woning op de 8e etage, met een vuurwapen in het hoofd te hebben geschoten. Het slachtoffer vluchtte die avond via de galerijen van de onderliggende etages naar beneden. Daarbij viel hij op het dak van de entree van het flatgebouw. Hij heeft het ziekenhuis na een kort verblijf weer verlaten.

Het onderzoek naar de poging doodslag wordt voortgezet.

Back to top button