zaterdag , 2 december 2023

Nachtmerries over monsters van PEC Zwolle

Ook Sparta Praag kijkt uit naar de wedstrijd tegen PEC Zwolle. Bovenstaande video is opgenomen na de wedstrijd tegen Dukla Praag en hebben we voor u (vrij) vertaald van het Tsjechisch naar het Nederlands.

Interviewer: Hoe gaat het met je, je ziet er vermoeid uit?

Speler: ‘Ik heb niet goed gespeeld. De laatste dagen heb ik ook slecht geslapen. Ik heb veel nachtmerries gehad, over blauw-witte monsters die me achterna zaten en me niet meer wilden laten gaan. Ik kon rennen wat ik wilde, maar ze bleven maar komen. Verschrikkelijk was het, dat gun je je ergste vijand niet. Ik ben naar de sportpsycholoog van de club geweest, maar die beste man had dezelfde droom.’

Interviewer: Meen je dat nou?

Speler: ‘Ja, en ik hoorde mijn medespelers er ook al over, die hadden het ook. En de voorzitter van de supportersclub, mijn bakker in de straat, de dokter van de club, de materiaalman, de moeder van mijn maitresse. Zelfs de hond van de buren lag afgelopen nacht alleen maar te janken.’

Interviewer: ‘Denk je dat het iets met de wedstrijd tegen PEC Zwolle te maken heeft’

Speler: ‘Eerst dacht ik van niet, maar toen die monsters me te pakken hadden, draaide eentje zich om en zag ik een naam op zijn rug staan. Lukoki.’

Interviewer: Dat belooft niet veel goeds

Speler: ‘Nee, ik ben blij als die wedstrijd voorbij is en we weer gewoon kunnen slapen. Voetbal is leuk, maar er zijn belangrijkere zaken in het leven. Deze sport is het niet waard om nachten van wakker te liggen. Doe mij maar een wedstrijdje tegen Dukla Praag.’

Interviewer: Sterkte tegen PEC Zwolle, dan maar

Speler: ‘Dank je, we zullen het nodig hebben.’