Spiegel, Odeon en Fundatie op slot tot en met 31 maart

De Spiegel, Odeon en museum De Fundatie houden zich aan de nieuwe maatregelen van het kabinet en sluiten de deuren tot en met 31 maart.

‘Zwolse theaters volgt de richtlijnen en aanwijzingen vanuit RIVM, overheid en Gemeente Zwolle met betrekking tot het coronavirus’, schrijft de organisatie op de website. ‘We zijn genoodzaakt om per direct de voorstellingen en concerten tot en met 31 maart te annuleren. Wanneer u kaarten heeft gekocht voor een voorstelling in deze periode, wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. We realiseren ons dat u wellicht vragen heeft, over het retourneren van kaarten, teruggave van het betaalde bedrag of de mogelijkheid om een voorstelling op een ander moment te kunnen bezoeken. Wij houden u zo goed mogelijk op de hoogte.’

Fundatie
Ook de Fundatie gaat dicht. ‘De veiligheid van de bezoekers en medewerkers van ons museum staat voorop. We hanteren dan ook  de richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Wij hopen op uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie’ zegt het museum.

Back to top button