Stadion PEC Zwolle verkocht voor 45 miljoen

Het stadioncomplex van PEC Zwolle is weer in Zwolse handen. Bouwconcern BAM heeft het verkocht aan Lenferink Groep, meldt debeurs.nl.

De prijs komt overeen met de boekwaarde van 45 miljoen euro. Het gaat niet alleen om het stadion, maar ook om kantoren, winkels en horeca omvat.
De intentie van de Lenferink Groep is om verder te investeren in het gehele Complex ten einde het Complex verder te ontwikkelen, levendiger te maken en de regionale aantrekkingskracht verder te vergroten. Met als afgeleid doel uiteraard het optimaliseren van het beleggingsresultaat.

Trots
Carlus Lenferink, directeur van de Lenferink Groep: ‘We zijn een Zwols bedrijf dat ook landelijk opereert, dus we zijn nu in eerste instantie zeer trots op deze toevoeging van dit prestigieuze Zwolse project aan onze vastgoedportefeuille. Tegelijkertijd benadruk ik graag dat we voornemens zijn er in te blijven investeren. Naast de functie sport, winkels, hotel en horeca, willen we de multifunctionaliteit van het hele gebied verder ontwikkelen. Zoals wellicht door het aantrekken van meer winkels en activiteiten.’

Back to top button