Stadkamer looft 250 euro uit voor 20 meest inspirerende kunstwerken

Ook de Stadkamer is nog een tijdje gesloten. In deze periode is de Stadkamer toch bij je thuis: online. Lid of geen lid, je kunt online je boeken lezen en of naar een boek luisteren. Ook organiseert de bibliotheek een aantal online activiteiten om je zinnen te verzetten.Het educatie-team heeft voor elke dag een tip voor creatief thuisonderwijs.

Elke dag deelt de Stadkamer we via de social media kanalen een tip voor een e-book of een luisterboek. Er zit voor iedereen wat bij, jong en oud. Kom je er even niet uit met downloaden of je bent je wachtwoord vergeten? Dan kun je altijd je vragen mailen naar hallo@stadkamer.nl. Je kunt ook op de website kijken voor meer informatie en instructiefilmpjes over e-books.

Huiskamer
Natuurlijk is ook de Huiskamer niet open. Voordat we moesten sluiten, was er eten en drinken besteld en dat wilden we niet zomaar weggooien. Daarom is al het overgebleven eten naar de voedselbank gegaan. Zo heeft het een goede bestemming gekregen. De barista’s van de Huiskamer hopen iedereen ook snel weer te mogen zien en wensen iedereen een goede gezondheid.

Schrijf mee aan een roman
Wie even wat anders wil doen kan vanaf 1 april via het Twitterkanaal van Stadkamer meeschrijven aan een roman van en voor Zwollenaren. Schrijven van verhalen kan een heerlijke uitlaatklep zijn. En hoe mooi is het om elkaar digitaal op te zoeken door samen een verhaal te schrijven. Meedoen kan gewoon vanuit huis.

Stilleven
De coronacrisis heeft het leven zoals we dat kennen stilgezet. Stadkamer en de gemeente Zwolle roepen daarom professionele kunstenaars in Zwolle op om een inspirerende, positieve en/of troostende kunstuiting te maken, die is geïnspireerd op deze bijzondere tijd. Laat zien wat ‘Stilleven’  in deze tijd voor jou betekent. De 20 origineelste, meest troost biedende en inspirerende werken krijgen een vergoeding van 250 euro. Later dit jaar worden de werken geëxposeerd en is het voor alle Zwollenaren te zien.

 

Back to top button