Stadkamer vanaf 11 mei hele week open

Alle vestigingen van Stadkamer gaan vanaf maandag 11 mei weer open voor publiek van maandag t/m vrijdag van 13.00 – 17.00 uur. Centrum is ook op donderdagavond tot 21.00 uur geopend. De beperkte openingstijden gelden in ieder geval tot 1 juni.

Wie weer zelf een boek wil uitkiezen, kan vanaf maandag bij Stadkamer terecht. Ook is het natuurlijk mogelijk om vooraf te reserveren en je boek op te halen in de reserveringskast. Leden die nu bericht hebben gehad dat hun reservering klaarstaat in een tasje, kunnen deze nog tot en met 20 mei afhalen. Overige reserveringen worden in de reserveringskast geplaatst op de locatie. Vanwege drukte kan het soms even duren voordat je bericht krijgt van je reservering.

Richtlijnen RIVM
Vanwege de richtlijnen van het RIVM zijn er nog extra regels. Bij binnenkomst krijg je een mandje. Zo weet de Stadkamer precies hoeveel mensen in het pand aanwezig zijn.  Er zijn nog geen activiteiten en het is het nog niet mogelijk om te werken, te studeren of te lezen in Stadkamer. Ook zijn alle publiekstoiletten gesloten.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Op zoek naar mondkapjes? Of zelf maken? Kijk hier.[/box]

Back to top button