donderdag , 22 februari 2024

Station Zwolle krijgt regenboogloper van 50 meter mét liefdesslotjes

Spirit, Serenity, Nature, Sunlight, Healing, Life. Dat staat op de Regenbogen, het object dat vrijdagmiddag 26 augustus wordt onthuld tijdens de opening van het Zwolle Pride weekend aan de zuidzijde van Station Zwolle. 

NS, ProRail en Arriva verwelkomen de reiziger tijdens de onthulling met een gigantische regenboogloper van 50 meter in de stationshal. Ook worden regenboogarmbandjes en liefdesslotjes uitgedeeld.

Het hele weekend staat acceptatie en emancipatie centraal tijdens het Zwolle Pride Festival. Het festival start met de onthulling van de Regenbogen op 26 augustus om 15.30 uur. Ontworpen door studenten van Cibap staat het symbool voor een divers en inclusief Zwolle. Iedereen die dit wil kan een slotje bevestigen aan het kunstwerk. Hiermee kun je zelf of samen met je geliefde laten zien achter de boodschap van De Regenbogen te staan.

Pride Walk door Zwolle
Zaterdagmiddag om 14.30 uur start de Pride Walk dwars door de historische binnenstad van Zwolle. Het hele weekend worden reizigers op station Zwolle verwelkomd met regenboogkleuren en een speciale AH to Go actie. Kijk voor het volledige programma op: www.zwollepride.nl