Steekpartij in Diezerpoort, politie met kogelwerende vesten ter plaatse

Er is vanochtend rond 9.30 uur een melding geweest van een steekpartij in de buurt van de Vechtstraat. Eén slachtoffer is met een brancard de ambulance ingedragen en naar het ziekenhuis afgevoerd.

Het slachtoffer is vanuit een woning op de hoek van de Vechtstraat aangetroffen. Volgens een woordvoerder van de politie heeft de steekpartij vannacht al plaatsgevonden en kwam de melding pas in de ochtend. Politie is met kogelwerende vesten de woning ingegaan. Bij het vervoer naar het ziekenhuis zou de man nog aanspreekbaar zijn geweest. Een traumahelikopter was weliswaar opgeroepen, maar werd later gecanceld.

De parkeerplaats aan de achterkant van supermarkt Coop aan de Vechtstraat is tevens afgezet. Het lijkt erop dat de steekpartij hier heeft plaatsgevonden.

Foto: Stefan Verkerk

Eerder werd Zwolle al opgeschrikt door een steekpartij in de Bitterstraat in het centrum. Daarbij overleed een 32-jarige Zwollenaar en werd een 30-jarige plaatsgenoot opgepakt als verdachte. Volgens de politie kenden beide mannen elkaar.

Later meer…

Foto: Stefan Verkerk
Foto: Stefan Verkerk
Back to top button