vrijdag , 1 december 2023
Foto: Frank van Hienen

Studenten ArtEZ presenteren eindexamenwerk in Academiehuis

Eindexamenstudenten van ArtEZ Academie voor Art & Design in Zwolle presenteren t/m zondag 14 juli hun werk in de Grote Kerk – Academiehuis in Zwolle.

Er is werk van kunstenaars in alle vormen te zien en de makers zijn aanwezig om te praten over hun werk. Hét moment om kennis te maken met de nieuwe lichting striptekenaars, animatoren, illustratoren, ruimtelijk ontwerpers, interieurvormgevers, grafisch ontwerpers en docenten beeldende kunst en vormgeving. De ArtEZ finals zijn gratis toegankelijk van 4 juli t/m 14 juli. Kijk voor meer informatie en het volledige programma op finals.artez.nl.

Meet-Ups
Eindexamenstudenten Docent Beeldende Kunst & Vormgeving presenteren hun educatieve expertise tijdens Meet-Ups. Er worden lezingen en experimentele workshops georganiseerd en radio gemaakt. De Meet-Ups zijn te bezoeken op 12 en 13 juli van 16.00 – 20.00 uur in de Grote Kerk – Academiehuis.

Gratis toegankelijk
De ArtEZ finals zijn maandag tot en met vrijdag geopend van 11:00 tot 21:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur en zondag van 11:00 tot 17:00 uur.

PROTO Zwolle
De ArtEZ finals 2019 maken deel uit van PROTO, een tiendaags Art & Design event waarin de afstudeerders van de creatieve mbo- en hbo-opleidingen in Zwolle hun werk laten zien. Kijk voor een totaaloverzicht op www.protozwolle.nl

 

Foto: Frank van Hienen
Foto: Frank van Hienen
Foto: Frank van Hienen
Foto: Frank van Hienen