Supermarkt DEEN komt naar Zwolle

Op woensdag 1 maart opent DEEN supermarkten een prachtige nieuwe winkel in hetzelfde gebouw als de Pathé bioscoop op het Katwolderplein in Zwolle. Deze dag opent de winkel feestelijk met allerlei leuke activiteiten en extra openingsaanbiedingen bovenop de aanbiedingen uit onze weekfolder. 

DEEN is enorm trots dat zij in dit mooie gedeelte van Zwolle een gloednieuwe winkel mogen openen. DEEN gaat bezoekers verwennen met een mooie ruime winkel, vriendelijke medewerkers, scherpe acties en heerlijke versproducten.

Vers bereid
In de eigen productiebedrijven van DEEN worden unieke producten gemaakt die nergens anders verkrijgbaar zijn. Laat u verrassen door de prachtige versafdelingen en bijvoorbeeld onze heerlijke kant-en-klare maaltijden die iedere dag vers bereid worden in de eigen keuken.

Familiebedrijf
Bij DEEN zijn ze er van overtuigd dat de medewerkers het verschil maken. Als Oer-Hollands familiebedrijf, gestart door de heer Deen sr. in 1933, zijn zij enorm trots op de medewerkers. Zij zijn letterlijk en figuurlijk het kloppend hart van DEEN. Supermarktmanager Frank Woestman zal er met alle medewerkers van DEEN Zwolle voor zorgen dat het een feestje wordt om in deze winkel uw boodschappen te doen!

Wil je meer weten over DEEN? Ga dan snel naar deen.nl/zwolle en lees meer.
[broadstreet ad=”94210″]

Back to top button