‘Taco Bell komt naar Zwolle’

De Amerikaanse fastfoodketen Taco Bell wil in 2024 een vestiging openen in Zwolle. Dat blijkt uit een presentatie voor investeerders, meldt de Groningse nieuwssite Sikkom.

In Nederland werkt Taco Bell onder de naam ‘T Bello’. Het fastfoodrestaurant heeft zijn zinnen gezet op een aantal vestigingen in Nederland. Zo moet er een Taco Bell komen in Amsterdam Noord, Rotterdam Zuidplein, Leidsche Rijn Utrecht, Geffen (langs de A59), Leeuwarden, Groningen én Zwolle. Die filialen moeten de deuren in 2024 openen, meldt Sikkom.

Taco’s en burrito’s
Taco Bell afficheert zich graag als het gezonde alternatief voor McDonald’s, KFC en Burger King en verkoopt, jawel, allerlei Mexicaanse gerechten waaronder taco’s, burrito’s en nacho’s met veel vegetarische en vegan-opties. Het bedrijf werd opgericht in 1962 door Glen Bell en heeft zijn hoofdzetel in de Californische stad Irvine. In Amerika heeft Taco Bell inmiddels meer dan 5800 restaurants met meer dan 2 miljard jaarlijkse klanten. Daarnaast heeft het bedrijf nog een kleine 300 zaken in Canada, Zuid en Midden Amerika en Europa.

Back to top button