Tangarine geeft twee concerten aan de IJssel

Na twee uitverkochte concerten in 2020 organiseert Tangarine op 21 juni 2022 voor de tweede keer een bijzondere avond op één van de mooiste plekken aan de oever van de IJssel in Zwolle.

Op de langste dag van het jaar spelen de tweelingbroers Sander en Arnout Brinks twee intieme duo concerten in het bijzondere decor van de kalme rivier, de ongerepte natuur en ondergaande zon. Om de beleving van locatie en moment te versterken krijgt iedere bezoeker een koptelefoon uitgereikt, om optimaal op te kunnen gaan in de bijzondere sfeer van het concert.

Op een eigen kleedje of tuinstoel en zelf meegebrachte drankjes kun je genieten van het adembenemende uitzicht. Kom liever niet met de auto, want parkeerplaatsen zijn hier schaars. Voor toiletten wordt gezorgd.

Op deze locatie (Schellerdijk 6 Zwolle) kunnen maximaal 100 bezoekers een concert bijwonen, waardoor Tangarine heeft besloten om twee concerten te organiseren (om 1900 uur en om 2200 uur).

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Kaarten kosten 24,50 Euro (exclusief servicekosten) en zijn verkrijgbaar via de volgende ticketlinks:

Concert 19.00 uur: https://www.hedon-zwolle.nl/voorstelling/31208/TANGARINE

Concert 22:00 uur: https://www.hedon-zwolle.nl/voorstelling/31211/TANGARINE[/box]

Back to top button