woensdag , 28 februari 2024
Foto: Tesla

Tesla opent nieuwe Store en Service Center bij Zwolle

Tesla heeft vandaag (maandag) haar nieuwe Store & Service Center bij Zwolle geopend. Het is de tiende vestiging van Tesla in Nederland, na Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Purmerend, Rotterdam en Tilburg. Deze nieuwe vestiging is gelegen aan de Rondweg 46 in Wezep en heeft een totale oppervlakte van ruim 1350 m2. Door de strategische ligging is de locatie voor zowel het oosten van Nederland als het noorden goed bereikbaar.

Op deze nieuwe locatie kunnen Tesla-eigenaren terecht voor onderhoud en reparatie van hun auto en biedt het bedrijf geïnteresseerden graag een (contactloze) testrit aan om kennis te maken met de volledig elektrische Model S, Model X of Model 3. Begin 2021 verwacht Tesla daar Model Y bij, de nieuwste crossover.

De Store is geopend van:

– maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 18:00 en op zaterdag tot 17:00 uur.

Service is geopend van 8:30 – 17:30 van maandag tot en met vrijdag.

Over Tesla
De missie van Tesla is de transitie naar duurzame energie te versnellen met een totaal aanbod aan steeds betaalbaarder wordende elektrische auto’s. Het in California-gevestigde Tesla ontwerpt en bouwt elektrische auto’s en biedt oplossingen voor duurzame energieopslag voor particulieren en industriëen. Meer informatie over Tesla is te vinden op www.tesla.com