Toe aan een nieuwe baan? De 5 leukste vacatures in Zwolle

Tijdens de vakantieperiode aan het twijfelen over je huidige baan? Of al een tijd op zoek naar een geschikte vacature in Zwolle? Wij hebben de vijf leukste vacatures op een rij gezet. Inclusief salaris.

1. City Host (corona-begeleiding in centrum)

City Hosts zorgen er in Zwolle samen voor dat de bezoekers van de binnenstad op een enthousiaste wijze worden geholpen om de geldende corona maatregelen te volgen. Op deze manier zorgen jullie ervoor dat de winkelstraat op een veilige manier open kan blijven.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Salaris: 7,5 tot 11 euro per uur[/box]

Kijk hier voor meer informatie.

2. Informatierechercheur

Het Expertisecentrum Mensenhandel en Mensensmokkel (EMM) is een samenwerkingsverband van de Nationale Politie, de Koninklijke Marechaussee, de Immigratie- en Naturalisatiedienst en de Inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Het EMM ondersteunt deze (opsporings)diensten met het bestrijden van mensenhandel en mensensmokkel.

Jouw werkzaamheden

  • Je voert operationele onderzoekshandelingen uit.
  • Je verricht onder aansturing van de teamleider EMM zelfstandig intelligence-werkzaamheden en stelt vakinhoudelijke kennis ter beschikking aan de collega’s in jouw team.
  • Je levert een bijdrage aan de ontvangst en begeleiding van delegaties.
  • Je geeft presentaties en neemt deel aan (inter)nationale overlegstructuren.
  • Je bent verantwoordelijk voor de gerichte inwinning en verwerving van operationele informatie.
  • Je zorgt voor inzicht en overzicht op door het team geprioriteerde onderwerpen en thema’s.
  • Je draagt zorg voor de uitwisseling van informatie tussen verschillende afdelingen binnen ISZW en onderling met partnerorganisaties binnen het EMM.
  • Je zet informatie om naar producten voor collega’s en voor derden.
  • Je zorgt voor inzicht in problemen of situaties door ze in een groter of abstracter kader te plaatsen.
  • Je maakt onderdeel uit van het team Intel en wordt uitgeleend aan het EMM.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Salaris: €2.737 – Max. €4.400 (bruto)[/box]
Kijk hier voor meer informatie.

3. Vrachtwagenchauffeur PostNL

PostNL is op zoek naar een ervaren vrachtwagenchauffeur. Als vrachtwagenchauffeur bij PostNL heb je een belangrijke taak. PostNL bezorgt dagelijks 600.000 pakketten en 10 miljoen brieven. Uiteraard moeten al deze brieven en pakketten op tijd worden afgeleverd. Wil jij hier een steen aan bijdragen, en als vrachtwagenchauffeur aan de slag bij PostNL? Dan is dit je kans!

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Salaris: Tussen €11,61 en €15,13 per uur (bruto)[/box]

Kijk hier voor meer informatie.

4. Fysiotherapeut

Scoliosis Care Clinic is, vanwege uitbreiding bij voorkeur per direct, op zoek naar een of twee jonge fysiotherapeuten die zich graag willen specialiseren in wervelkolom gerelateerde aandoeningen. Zij zijn daarnaast op zoek naar een fysiotherapeute met een aantal jaren werkervaring, die zich ook graag wil specialiseren in A-specifieke lage rugklachten en/of wervelkolom gerelateerde aandoeningen.

Het betreffen in eerste instantie functies voor gemiddeld 24 uur per week, waarbij uitgroei naar meer uren bij gebleken goed functioneren kan resulteren in uitbreiding van uren.

Bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Zwolle

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Salaris: €2.000,00 per maand[/box]

Kijk hier voor meer informatie.

5. Medewerker grondzaken

Jouw taak is administratieve ondersteuning van de taxateurs en grondverwervers gedurende het gehele grondverwervingsproces binnen HWBP. Je ziet er op toe dat de voortgang zorgvuldig wordt bijgehouden en vastgelegd in het vastgoedsysteem P8. Verder draag je zorg voor een juiste dossieropbouw en handel je overeenkomsten juridisch en administratief op een goede manier af.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Salaris: minimaal € 2.629,- en maximaal € 3.510,-[/box]

Kijk hier voor meer informatie.

Back to top button