zaterdag , 30 september 2023

Twee keer toegevoegde waarde voor een beter milieu! 

Het wordt steeds belangrijker; het milieu. Welke Instagram advertentie je ook voorbij ziet komen, tegen welke TV-commercial je ook aanloopt en welk radio-reclame blok je ook luistert, de boodschap is duidelijk en helder: het is tijd om actie te ondernemen, voordat het écht te laat is. Actie in, voor en om het milieu. Dus het is niet gek dat jij vanaf heden ook graag je steentje wil bijdragen, en dat is goed ook, want het is nodig! Toch blijkt het voor velen lastig om daadwerkelijk de knop om te zetten, want waar te beginnen en welke stappen zijn zowel milieu- als financieel aantrekkelijk? 

Natuurlijk kan je beginnen met een minuutje minder lang douchen, vlees eten verminderen, kopen bij de lokale boer en je lampen uit zetten als je niet in de desbetreffende ruimte bent, maar voor wie op zoek is naar grotere stappen bieden we graag een helpende hand. Lees snel met ons mee voor twee uitermate goede milieu-impact-hebbende tips! 

Pimp het dak van je huis! 

Wil je een verschil maken in het energieverbruik, maar ben je ook op zoek naar een manier om financieel beter uit te komen? Dan is het aanschaffen en het plaatsen van zonnepanelen een ontzettend goede uitkomst. Zonnepanelen wekken energie op door, (je raadt het al), de zon. Hierdoor zullen de kosten van energieverbruik flink teruglopen, wat je uiteindelijk zal merken onder aan de streep. En hoewel de aanschaf van zonnepanelen in het begin wellicht een beetje duur lijkt, heb je de investering er door de winstgevende energiekosten al een paar jaar later uit. Een ontzettend goede return on investment! Je kunt bij veel bedrijven advies inwinnen over het laten plaatsen van zonnepanelen, en de voor- en nadelen ervan. Neem bijvoorbeeld eens contact op met een bedrijf in zonnepanelen Zwolle, Groningen of Amsterdam en ga op zoek naar de mogelijkheden! 

Elektrische auto; hip, hot and happening! 

Ook onder dit voertuig kan je eigenlijk niet meer uit; de elektrische auto. Hip, hot and happening, en op den duur ontzettend winstgevend voor je portemonnee. Ben je benieuwd of het rijden in een elektrische auto iets voor jou kan zijn, neem dan gewoon contact op met jou plaatselijke garage! Vind je de stop naar een volledig elektrische auto wagenpark nog te groot, maar hebben jullie wel twee auto’s voor de deur staan? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor het aanschaffen van één elektrische auto.