Uber vanaf vandaag ook in Zwolle

Taxichauffeurs uit Zwolle kunnen vanaf vandaag (woensdag 3 april) de Uber app gebruiken om passagiers te vinden die op zoek zijn naar een rit. Met deze uitbreiding naar Zwolle wil Uber het voor chauffeurs makkelijker maken om nieuwe klanten te vinden, in aanvulling op hun werk. De Uber app maakt het voor passagiers mogelijk om met een druk op de knop eenvoudig een veilige rit te bestellen naar de plaats van bestemming.

De Uber app biedt professionele taxichauffeurs de mogelijkheid om op een flexibele wijze hun vervoersdiensten aan te bieden aan passagiers om zo inkomsten te genereren. Uber heeft de vraag naar ritten in Zwolle de afgelopen tijd sterk zien groeien. Dit is onder andere gebaseerd op gesprekken met lokale taxichauffeurs en het toegenomen aantal keren dat de app wordt geopend in deze regio door gebruikers die op zoek zijn naar een rit.

Bij de start in Zwolle is de rit-optie ‘UberX’ verkrijgbaar, afhankelijk van de beschikbaarheid van taxichauffeurs. De verwachting is dat het aantal chauffeurs dat gebruik gaat maken van de Uber app de komende dagen zal toenemen.

Uber bestellen

Voor passagiers biedt de Uber app het gemak om snel gekoppeld te worden aan een chauffeur door eenvoudig de bestemming in te voeren van de rit. De prijs van de rit wordt op voorhand getoond. Wanneer een chauffeur de rit bevestigt, gaat deze op pad. Nadat de rit voltooid is, wordt de betaling veilig via de app afgerond. Betalen kan met Apple Pay, iDeal, Creditcard en PayPal.

Korting op Uber in Zwolle

Om passagiers te laten kennismaken met de Uber app krijgen ze bij de eerste twee ritten maximaal 25 euro korting op het totaalbedrag van de rit, door gebruik te maken van de promocode: HIZWOLLE. De code is geldig tot en met zaterdag 13 april. Dit aanbod is niet geldig in combinatie met andere promocodes en aanbiedingen.

Back to top button