Uitzendbureau BDE PROTEQS opent deuren in Zwolle

BDE PROTEQS Uitzendgroep opent, naast de vestiging in Lelystad, nu ook haar deuren in hartje Zwolle.

BDE PROTEQS is een groeiend en gezond Flevolands uitzendbureau, dat bedrijven en werkzoekenden in de productie, logistiek en techniek met elkaar verbindt. “Door een vestiging te openen in Zwolle vergroten we ons marktaandeel in Overijssel,” legt directeur Brigitte Ender uit. “We hebben inmiddels veel vraag vanuit de omgeving Zwolle en met deze vestiging kunnen we de korte lijntjes en het persoonlijke contact met zowel werkzoekenden als opdrachtgevers waarborgen”.

Welkom in Zwolle

Twee gespecialiseerde consultants gaan aan de slag in het mooie pand aan de Emmawijk 8. “Bij BDE PROTEQS gaan we altijd voor persoonlijk contact en kwaliteit”, geeft Yannick Verschuren aan. Hij is vestigingsmanager in Zwolle en heeft jarenlange ervaring in het bemiddelen van vakprofessionals. “We bemiddelen met name in de productie, logistiek en techniek en doen dit al sinds 2008 met veel succes in Lelystad. Denk bijvoorbeeld aan functies als productiemedewerker, logistiek medewerker, operator, monteur, lasser of werkvoorbereider. We vinden het heel belangrijk om zowel de opdrachtgever als de kandidaat persoonlijk te spreken om zo een succesvolle match te kunnen realiseren. Met de vestiging in Zwolle is het nu mogelijk om ook werkzoekenden en bedrijven in de omgeving van Overijssel te helpen aan een mooie baan of vakkundig personeel.”

‘We vinden het heel belangrijk om zowel de opdrachtgever als de kandidaat persoonlijk te spreken om zo een succesvolle match te kunnen realiseren.’

Een professionele matchpartner
Via BDE PROTEQS is het mogelijk om vakprofessionals te werven in de productie-, logistieke- of technische sector. Denk aan uitzenden, werving & selectie of detacheren voor zowel korte- als lange termijn. Daarnaast biedt BDE PROTEQS ook inhouse service. “We bedienen op dit moment een aantal klanten met een vaste inhouse consultant die alles rondom de medewerkers verzorgt,” legt Brigitte uit. “Zo werven we de medewerkers, verzorgen we de roosterplanning, regelen we het ziekteverzuim, werken we medewerkers in, voeren we beoordelingsgesprekken en regelen we de urenadministratie. Naast onze ‘standaard’ dienstverlening is dit een mooie aanvulling op onze service en dit willen we ook zeker in de omgeving van Zwolle uitrollen.”

Nieuwsgierig?
Nieuwsgierig naar de nieuwe vestiging? Je bent van harte welkom om binnen te lopen voor een kop koffie of thee. BDE PROTEQS is van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 aanwezig aan de Emmawijk 8 in Zwolle. Er is ruime parkeergelegenheid. Meer weten over BDE PROTEQS Uitzendgroep? Check bdeproteqs.nl of bel 038-3332221.

Back to top button