UNICEF Wereldfestival in Nooterhof

Op zondag 25 juni is er alweer de derde editie van het UNICEF Wereldfestival in Doepark de Nooterhof. Van 12:30 – 18:00 uur worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Bezoekers vanaf 4 jaar betalen € 3,-. Voor kinderen tot 4 jaar is de toegang gratis.

Bezoekers van alle leeftijden kunnen onder andere genieten van een optreden van kinderkoor UP4S uit Oeganda, Spaanse gitaarmuziek van Errol Pawiredjo en de Afrikaanse klanken van Dina Music en Faso Foli.

Meisjes van Plezier
Het festival wordt gepresenteerd door De Meisjes van Plezier en wordt om 13:00 uur geopend door Sann Leisink uit Zwolle. De veertienjarige scholiere werd in april uitgeroepen tot Koningin van de Jeugd, als beste spreker bij het UNICEF Kinderrechten Debattoernooi. Na de opening gaat het programma van start met de optredens op het hoofdpodium in het Doepark. Er is de hele middag van alles te doen voor de bezoekers. Zo kunnen er workshops gevolgd worden en kunnen bezoekers de beginselen leren van Tai Chi, Capoeira, buikdansen, schermen of de Flamenco.

Speciaal voor kinderen
Voor kinderen is er een speciaal kinderplein, waar de jongste bezoekers bijvoorbeeld cakejes kunnen versieren en mee kunnen doen met kindertheater Rixt. De volledige opbrengst van het UNICEF Wereldfestival 2017 gaat naar het project ‘Healthy food, healthy kids’.

Prijs
Toegangskaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa. Bezoekers vanaf 4 jaar betalen € 3,-. Voor kinderen tot 4 jaar is de toegang gratis.
Unicef Wereldfestival Nooterhof

Back to top button