Vacature bij Domino’s in Zwolle: pizza-proever

De grootste Domino’s franchisenemer van Nederland heeft in Zwolle een bijzondere vacature openstaan, zij zijn namelijk op zoek naar een professionele pizza-proever.

Het klinkt als een droombaan: pizza eten en betaald worden. Maar, zoals Domino’s zelf aangeeft, het gaat hier om een serieuze job. De gelukkige pizza-fan die wordt aangenomen gaat aan de slag als ‘social media creative’ en beoordeelt pizza’s. Dat zijn pizza’s die op het menu staan, unieke bestellingen van klanten, zelfverzonnen pizza’s en pizza’s die op social media worden voorgesteld. De pizza-proever maakt én proeft de pizza’s en post het resultaat in een video op social media.

Creativiteit
Regiomanager Reijer Holtmanns verwacht veel reacties en sollicitaties: ‘Voor iedereen die dagelijks door zijn social-tijdlijn scrolt, zelf video’s maakt en van pizza houdt is dit dé ideale (bij)baan. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure zullen de kanshebbers namelijk zelf een pizza in de winkel maken, opeten én deze via een video reviewen. Daarbij letten we natuurlijk vooral op creativiteit!’

Functie-eisen
Veel functie eisen zijn er niet. De pizza-proever is minimaal 16 jaar, verbaal sterk in het Nederlands en bij voorkeur Engels, ervaren in het maken van online video’s en zoals de Domino’s franchise het zelf omschrijft ‘hongerig naar likes, comments en duimpjes omhoog’. De vacature is hier terug te vinden.

Back to top button