zaterdag , 10 juni 2023

Vacatures in Zwolle, van manager Burger King tot verpleegkundige Isala

Tijd voor een nieuwe baan in Zwolle en omgeving? We hebben de leukste vijf vacatures van Zwolle voor u op een rijtje gezet. Van assistent manager bij de Burger King tot HR adviseur bij Wecovi.

1. Activiteitenbegeleider Stichting IJsselheem

Je gaat werken in zorghuis Wilhelmina van Sonsbeeck, een zorghuis voor 35 ouderen met dementie. In het huis zijn er 5 woningen waar 7 bewoners wonen (kleinschalig wonen). Samen met het zorgteam regelen zij hun eigen huishouding.
Je luistert goed naar de cliënt om te ontdekken welke activiteiten het beste passen bij de persoon, zowel individueel als in de groep. Met jouw creativiteit weet je dit te vertalen naar verschillende gezellige en zinvolle activiteiten, die je organiseert en verwerkt in dagbestedingsplannen.

Salaris: tussen 1.767 euro en 2.566 euro.

Kijk hier voor vacature.

2. Assistent Manager Burger King Zwolle

Ook als de gasten rijen dik voor de kassa staan, er een zieke keukenmedewerker is en de nieuwe schoonmaker ingewerkt moet worden, bewaar jij de rust en het overzicht. Dankzij jouw natuurlijke leiderschapsskills loop jij iedere keer weer een perfecte shift. Je bent communicatief en sociaal sterk en je weet precies wie wat nodig heeft om zijn werk optimaal te kunnen doen. Dat kan een luisterend oor zijn, maar ook een helpende hand of een duwtje in de juiste richting.

Salaris: Niet bekend. ‘Op basis van ervaring.’

Kijk hier voor vacature.

3. HR adviseur bij Wecovi

Het Zwolse bedrijf Wecovi heeft een mooie plek beschikbaar voor een Human Resources adviseur die een uitdaging niet schuwt en samen met het bedrijf verder wil professionaliseren.
Jij bent de HR adviseur die advies geeft en praktische ondersteuning biedt aan de directie en leidinggevenden. Ook ben jij de initiatiefnemer voor de verdere ontwikkeling en monitoring van het HR beleid. Je bent een praktisch ingestelde adviseur met een hands-on mentaliteit die zich thuis voelt in een dynamisch bedrijf dat volop in ontwikkeling is.

Salaris: Niet bekend

Kijk hier voor vacature.

4. Verpleegkundige Cardiologie Isala

Op de afdeling Cardiologie is geen dag hetzelfde. De verpleegkundige zorg is uitdagend en het aantal ziektebeelden divers. Je verzorgt gastvrij de opvang en begeleiding van de patiënt en diens naasten en je coördineert het verpleegkundig proces. In de verpleegkundige zorg draag je bij aan de zelfregie van de patiënt. Ook werk je continu mee met verbeteren van de zorgkwaliteit op de afdeling, binnen Isala Hartcentrum en in Isala.

Salaris: maximum  3.225,00 euro

Kijk hier voor vacature.

5. Zelfstandig Werkende Kok

Hotel Restaurant Zalencentrum Zalkerbroek is op zoek naar een zelfstandig werkende kok, die passie en liefde heeft voor het vakgebied.

Salaris: Niet bekend

Kijk hier voor de vacature.