Vakantiebeurs in Zwolle, voor reizigers naar Amerika en Canada

Op 23 en 24 maart

Op 23 en 24 maart organiseert touroperator Tioga Tours wederom de Reizigersbeurs, een beurs met als motto ‘reizigers vertellen reizigers’. Enthousiaste reizigers die bezoekers voorgingen naar Amerika en Canada vertellen graag over hun roadtrip, ze beantwoorden vragen en geven bruikbare tips. 

Wat is de Reizigersbeurs?

De Reizigersbeurs is een evenement voor en door reizigers en wordt gehouden in Zwolle. Struin langs de twintig stands, bekijk de twee (truck)campers van binnen en buiten, geniet van de heerlijke klanken van live-muziek en smul van de catering in American BBQ-Style. Ook worden er diverse presentaties gegeven over bekende en minder bekende regio’s in Amerika en Canada. 

Twee dagen, twee thema’s

Of je nu de hoogtepunten van West-Canada gaat zien, een trip langs de Amerikaanse oostkust maakt of wildlife gaat spotten in Alaska & Yukon: tijdens de Reizigersbeurs kunnen bezoekers zich helemaal voorbereiden op hun reis of zich laten inspireren voor een vakantie in de wat verdere toekomst. Op zaterdag 23 maart staan Canada en Oost-Amerika in de spotlights en op zondag 24 maart krijgen bezoekers informatie over heel West-Amerika (Noord- en Zuidwest-Amerika). 

Het belooft een weekend boordevol reisverhalen, live-muziek en lekker eten te worden. Gratis aanmelden kan via tiogatours.nl/reizigersbeurs

Back to top button