Van der Valk geeft studenten Landstede baangarantie

Landstede MBO en Van der Valk starten met een unieke 3-jarige niveau 4 opleiding Travel & Hospitality. Studenten die deze opleiding gaan volgen krijgen gegarandeerd een stageplek bij 1 van de 70 Van der Valk hotels in binnen- of buitenland. Bovendien biedt de opleiding baangarantie en opname in de talentenpool van Van der Valk.

Bij de opleiding Travel & Hospitality krijgen studenten de eerste 2 jaar les op Landstede en lopen ze het laatste jaar een 10-maandenstage in een Van der Valk hotel. Daar doen de Landstedestudenten praktijkervaring op bij de afdelingen Front Office, Sales & Events en Food & Beverage. De lesblokken zijn ingericht met Van der Valk business cases en zijn praktijkgericht. Landstede MBO maakte het lesprogramma in samenwerking met Van der Valk Opleidingen.

Praktijk
Henri Hendriks, co├Ârdinator van de opleiding is enthousiast: ‘Landstede staat dicht bij de praktijk en wil studenten graag naast een theoretische basis op school vooral ook in de praktijk opleiden. Met Van der Valk hebben we daar wederom een kwalitatief hoogstaande partner in gevonden. Voor onze studenten is het fantastisch om bij aanvang van hun studie bij ons al zeker te zijn van een stageplek en baan bij een van de Van der Valk Verrast hotels.’

Aanmelden
Studenten die geïnteresseerd zijn in deze opleiding kunnen bij Landstede MBO of bij Van der Valk terecht voor meer informatie: landstedembo.nl en vandervalkopleidingen.nl. Aanmelden kan via de website van Landstede MBO.

Back to top button