Van Wonderen: ‘Dit voelt als een trap na’

Edward van WonderenEdward van Wonderen wil nog wachten om inhoudelijk te reageren op de uitspraken van PEC Zwolle-voorzitter Adriaan Visser, gisteren tijdens een supportersbijeenkomst. Daar werd onder anderen gemeld dat de oud-directeur van PEC ‘matige sponsorcontracten’ zou hebben afgesloten.

Op Twitter zegt hij: ‘Dit voelt als een trap na van de voorzitter. Onnodig een volgende leugen verspreid.’

Ook in een telefonisch gesprek met ZwolleNu.nl betreurt hij dat er dergelijke uitspraken over hem zijn gedaan. ‘Ik ga daar niet inhoudelijk op reageren. We hebben gezamenlijk gezegd hoe we zouden communiceren en daar heb ik me twee maanden aan gehouden. Soms heb ik best op mijn lip moeten bijten. Ik laat dit heel eventjes voor wat het is en beraad me op wat verstandig zal zijn om in de nabije toekomst te doen.’

Wel benadrukt Van Wonderen dat er onwaarheden over hem zijn verteld. ‘Maar het gaat er ook om wat het nut is om zulke dingen te zeggen. Ik wil me nu niet laten leiden door emotie, maar het is gewoon onnodig en teleurstellend dat er wederom een leugen over mij wordt verspreid. Linksom of rechtsom zal dat wel rechtgezet moeten worden. Ik woon in Zwolle, mensen kijken mij erop aan op straat.’

Back to top button