Verdachte aangehouden na achtervolging

Agenten hebben maandagmiddag 4 juli op de Frobergerstraat een 20-jarige man uit Zwolle aangehouden voor het dealen van drugs. De man werd aangehouden na een achtervolging waarbij hij inreed op een politieagent. Een 38-jarige man is aangehouden voor overtreding van de Opiumwet.

Maandagmiddag zagen politiemensen een verdachte situatie bij winkelcentrum de Dobbe. Ze hadden het vermoeden dat ze getuige waren van een drugsdeal. Daarop werd besloten beide mannen aan te houden. Een van de mannen, een 20-jarige man uit Zwolle, reed weg in een auto. Een agent wilde de man stoppen op de Middelweg. De man reed in op de politieagent en ging er vervolgens lopend vandoor. Hij werd alsnog aangehouden op de Frobergerstraat.

Drugs
Agenten troffen bij de man een aantal zakjes met wit poeder, vermoedelijk cocaïne, aan. Hij is aangehouden op verdenking van het dealen van drugs en het inrijden op de agent. Een andere agent heeft op de Eemlaan de tweede verdachte, een 38-jarige man uit Zwolle, aangehouden voor het bezit van (hard)drugs. De man had een zakje met wit poeder bij zich. Er is een onderzoek ingesteld.

Back to top button