Verdachten gepakt voor inbraak Maagjesbolwerk

De politie heeft dinsdagavond 14 maart drie mannen aangehouden als verdachte voor inbraak in een Porsche in de parkeergarage Maagjesbolwerk.

Een agent in vrije tijd zag de drie in de parkeergarage aan het Maagjesbolwerk zich verdacht ophouden. Een autoalarm en schade aan een auto was de aanleiding voor toegesnelde agenten om tot actie over te gaan.

[advpoll id=”52″ title=”Poll” width=”270″]

Rond de klok van 19.30 uur kreeg de politiemeldkamer een telefoontje van de collega in vrije tijd. Deze had de drie mannen al opgemerkt en verwachtte niet veel goeds. Agenten die op de oproep reageerden reden de parkeergarage in en gingen op onderzoek uit. Eenmaal uit de auto hoorden ze een alarm en zagen een ingeslagen ruit van de Porsche. De drie mannen zaten inmiddels in een auto en reden richting uitgang. Daar werden ze onderschept en aangehouden. De politie onderzoekt de zaak. Het lijkt erop dat de afschrikkende werking van het autoalarm zijn werk gedaan heeft. Er bleek niets uit de auto gestolen. De drie verdachten zijn 20, 27 en 26 jaar oud en komen respectievelijk uit Rotterdam, Utrecht en de laatste zonder vaste woon –of verblijfplaats.

Back to top button