Versnelling uitbreiding winkelcentrum Stadshagen (mét een Lidl)

De gemeente Zwolle wil dat er snel begonnen kan worden met een uitbreiding van het winkelcentrum in Stadshagen. Daardoor moeten vergunningprocedures worden samengesteld. De gemeenteraad moet nog akkoord gaan.

Om alle bewoners van Stadshagen de mogelijkheid te geven om fijn te kunnen winkelen en alle voorzieningen bij de hand te hebben, is uitbreiding van het winkelcentrum nodig. Met de realisatie van de plannen voor de uitbreiding van het winkelcentrum wordt een hoog voorzieningenniveau beoogd waarbij wonen, winkelen, werken en ontmoeten samensmelten. Er komt in ieder geval een nieuwe Lidl in.

Het bestaande winkelaanbod wordt uitgebreid met nieuwe en aanvullende winkels, waaronder in ieder geval een Lidl supermarkt. Diverse supermarkten, verswinkels, leuke non-foodwinkels en horeca, je vindt het straks allemaal in Stadshagen.

Wonen
Er worden ook nieuwe woningen gebouwd bij de ontwikkeling van het winkelcentrum in Stadshagen: 60 koopappartementen, 85 huurwoningen, 80 sociale huurappartementen en 60 zorgappartementen.

Zo moet het winkelcentrum in Stadshagen eruit komen te zien. Impressie: De Zwarte Hond

 

Back to top button