Vertraging brandweer door foutparkeerders in Assendorp

De brandweer kwam afgelopen zaterdag met vertraging naar een spoedmelding wegens foutgeparkeerde voertuigen in Assendorp.

Door foutief parkeren moest de brandweer passen en meten waardoor zij later op hun bestemming aankwamen. ‘Let alstublieft op hoe u uw voertuig parkeert en denk alstublieft aan de gevolgen hiervan’, maant de politie Zwolle bewoners.

Reacties

 1. Niet meteen wijzen naar gemeente enzovoort. Het begint bij de mensen die hun auto verkeerd neerzetten. Wij kunnen als buren ook hun daar op wijzen, helpen bij het vinden van een betere plek.

 2. Taak voor toezicht en handhaving denk ik!
  Ook controle buiten de betaalde parkeerzones….

 3. allemaal de schuld van de gemeente , verantwoordelijke ambtenaar van Zwolle !
  Als ze niet zouden bezuinigen op toezichthouders dan zouden er genoeg zijn om dat soort controles dagelijks te gaan uitvoeren zodat mensen bekeurd werden en niet meer weer hun auto zo zouden laten staan/parkeren.

  Maar nee, ze lopen al achter met die handhaving medewerkers, te kort aan personeel, en ik zie ze in de weekenden tijdens het uitgaan op vrijdag zaterdag nacht door de stad lopen maar die kunnen niks en doen niks, meerdere keren meemaakt dat als er ruzie of vechtpartij was ze er bij stonden en durfden niks..
  Ook waren ze uitgescholden en die gasten liepen weg en die toezichthouders konden niks..
  Laat ze gewoon dagelijks foutparkeerders controleren/beboeten dan komt er snel verandering in in de goede richting!

Back to top button