Vier luxe stadsvilla’s aan Harm Smeengekade in de verkoop

Vier luxe stadsvilla’s op de plek van de oude brandweerkazerne aan de Harm Smeengekade in de Kamperpoort gaan donderdag 2 juli in de verkoop. De huizen hebben uitzicht op de stadsgracht.

De woningen beschikken over liefst vier woonlagen met een woonoppervlak van 196 m², een tuin én dakterras, en worden opgeleverd inclusief luxe keuken. En dat alles op een unieke locatie aan de gracht, met zicht op de binnenstad en de Peperbus.

De woningen zijn gasloos gebouwd en voorzien van uitstekende isolatie. De villa’s zijn hoogwaardig afgewerkt en worden opgeleverd inclusief vele extra’s zoals zonnepanelen, vloerverwarming op elke verdieping, een duurzame warmtepomp en een Bulthaup Keuken twv van € 13.000,-. De keuken is gesitueerd op de begane grond en grenst aan de tuin van ca. 50 m2 aan de achterzijde van de woning. Op de eerste verdieping bevindt zich de woonkamer met uitzicht over de gracht en de binnenstad. Op de tweede etage bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. De bovenste etage biedt de mogelijkheid voor het realiseren van extra (slaap)kamers en geeft toegang tot het zonnige dakterras. De plattegronden van de begane grond, eerste en tweede verdieping zijn in basis bij alle woningen gelijk. De plattegronden van de bovenste verdieping verschillen. Optioneel zijn er diverse variaties in indeling mogelijk. Een werkruimte op de begane grond? Of een extra kamer op de eerste verdieping? De woning is aan te passen aan jouw persoonlijke wensen. Vraag de makelaar naar de mogelijkheden.

Donderdag 2 juli gaat de verkoop van start en worden ook de prijzen bekend gemaakt.

Back to top button