Visgilde Hans Visscher viert 20-jarig jubileum

In de actieperiode van 10 t/m 31 oktober a.s. viert Visgilde Hans Visscher haar 20-jarig jubileum aan de Melkmarkt 32 in Zwolle. Dit is een feestje waar het hele team enorm trots op is en mag dan ook niet onopgemerkt voorbij gaan. Daarom organiseert Visgilde Hans Visscher speciale jubileumacties!

20% korting, een jubileumtas vol met vis en kans op een goodiebag
Tijdens de actieperiode zijn er in de winkel elke dag 20 producten te vinden waarop de klant 20% korting ontvangt. Daarnaast is er een goed en mooi gevulde jubileumtas te koop met ruim 20% korting. Bovendien maakt de klant bij elke aankoop tijdens de actieperiode kans op een goodiebag t.w.v. ruim € 100,- die door diverse ondernemers uit de stad met leuke producten is gevuld. Aan het einde van de actieperiode worden 20 winnaars getrokken. Zij worden persoonlijk op de hoogte gebracht en kunnen hun prijs op donderdag 8 november om 19.30 uur in ontvangst nemen.

Ook aan de kleintjes is gedacht
Uiteraard zijn de kinderen niet vergeten. In de winkel of via de website is een leuke kleurplaat te verkrijgen. Wanneer deze mooi wordt ingekleurd en ingeleverd is er voor elk kind een lekkere prijs. Tegen inlevering van deze kleurplaat ontvangen zij namelijk op woensdag 24 oktober tussen 15.00 uur en 16.00 uur een kleine portie kibbeling met saus!


Alles voor de klant
Visgilde Hans Visscher en zijn team werken elke dag met veel plezier in de winkel. Zij krijgen altijd veel positieve reacties van klanten. ‘Mocht u nog niet eerder in onze viswinkel zijn geweest, dan nodigen wij u van harte uit om kennis te maken met ons uitgebreide assortiment aan visproducten,’ aldus Hans Visscher. ‘En uiteraard zien wij u graag langskomen tijdens onze jubileumweken!’

Meer informatie leest u op www.hansvisscher.visgilde.nl

[broadstreet ad="174771"]
Back to top button