Vrouw met zoontje bedreigd in Assendorp

Een Zwolse vrouw is maandagmiddag, tussen 16.00 en 16.30 uur, op de Anjelierstraat in Assendorp het slachtoffer geworden van een poging tot beroving met geweld. De politie zoekt getuigen.

De vrouw liep daar met haar zoontje toen zij, bij het oversteken vanaf de Deventerstraat naar de Groeneweg, merkte dat zij al vanaf de bustunnel door een man gevolgd werd. Op de Anjelierstraat werd zij plotseling van achteren bij haar hals gegrepen en eiste haar belager geld. De vrouw zette het op een schreeuwen waarop de man haar losliet en onverrichter zaken en met grote passen in Assendorp verdween. Deze man is blank en naar schatting 20 – 25 jaar oud. Hij is 1.80 – 1.85 meter lang, heeft een fors postuur en een vadsig, roodgevlekt gezicht en blond haar. Hij droeg een grijs/zwart petje en grijs/ zwarte kleding.

Getuigenoproep
Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk verband houdt met deze beroving wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anonieme informatie kan worden doorgegeven via 0800-7000. Naar de beroving is een onderzoek gestart.

Back to top button