Vrouw overvallen bij pinautomaat aan Broerenstraat

Een vrouw is zaterdagochtend tussen 10:40 en 10.45 uur overvallen bij een pinautomaat van een bank aan de Broerenstraat.

Terwijl de vrouw geld pinde, kwam er ineens een man naast haar staan die haar opzij duwde en er met het geld van de vrouw uit de automaat vandoor ging. De man rende in de richting van het overdekte deel van het winkelcentrum rende. Hij stapte vervolgens op een fiets en fietste door de passage.

Signalement
De overvallen betreft een man tussen de 18 en 30 jaar oud met een donker getinte huidskleur. De man had zwart krullend, kort haar. De man was ongeveer 1.75 meter lang. Hij had een slank postuur en droeg een grote, lange jas. Hij fietste weg op een donkere, oude fiets.

Getuigenoproep
Heeft u tussen de genoemde tijdstippen in de omgeving van de Weeshuisstraat de dader gezien of beschikt u over informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek en heeft u hierover nog niet met de politie gesproken? Neemt u dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844. Wilt u liever anoniem uw informatie doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Back to top button