Vrouw uit Zwolle (67) dood gevonden op parkeerplaats in Holtenbroek na melding steekincident

Er heeft dinsdagmiddag rond 14.00 uur vermoedelijk een dodelijk steekincident plaatsgevonden aan de Lortzinghof in Holtenbroek. Het overleden slachtoffer is een 67-jarige vrouw uit Zwolle.

Om 14.10 uur dinsdagmiddag werden de hulpdiensten gealarmeerd over een steekincident aan de Lortzinghof. Nadat de politie ter plaatse kwam troffen zij een dodelijk slachtoffer aan op de parkeerplaats bij de Lortzinghof. Het is nog niet bekend of de persoon ook door het eerder gemelde steekincident om het leven is gekomen, zegt een woordvoerder van de politie. Nog geen vijf minuten na de eerste melding werd er al om een zichtscherm gevraagd, een teken dat er een fataal ongeval is gebeurd.

Wat er zich precies heeft afgespeeld is nog onbekend. Een groot deel rondom het plaats delict is afgesloten en er is veel recherche op de been om de dodelijke steekpartij te onderzoeken.

Het onderzoek naar het overlijden van de vrouw zal zeker nog enige tijd gaan duren, zegt de politie. Alle informatie, hoe klein het misschien ook lijkt, kan het onderzoek helpen. Iets gezien, gehoord of mogelijk beeldmateriaal? Laat het de politie weten.

Vrouw uit Zwolle (67) dood gevonden op parkeerplaats in Holtenbroek na melding steekincident in Holtenbroek

Back to top button