Vrouwen beroven bejaarde in winkelcentrum Stadshagen

Op zaterdag 28 november is er rond 13.30 uur in het winkelcentrum van Stadshagen een oudere vrouw bestolen van haar portemonnee.

De vrouw is kennelijk al in de gaten gehouden door 3 jonge vrouwen toen zij aan het pinnen was. Later werd zij in de supermarkt afgeleid door een van deze vrouwen, deze leunde daarbij over de rollator van de vrouw. Een van de andere vrouwen heeft toen kennelijk ongezien de plastic tas op de rollator stuk getrokken en nam vervolgens de portemonnee van de vrouw weg.

Signalement:
Vrouw 1: licht getint, begin 20, normaal postuur, zwart haar, een zwarte hoofddoek, een zwarte jas (parka model met bont in de capuchon), een zwarte schoudertas, zwarte broek en zwarte basketbalschoenen met witte veters.

Vrouw 2: licht getint, eind 20, normaal postuur, rood haar in een knotje gedragen, zwarte kleding, parka met een bontkraag, licht gekleurde schoenen en een zwarte schoudertas.

Vrouw 3: licht getint uiterlijk, rond de 20 jaar, donker haar in een staart gedragen, tenger postuur, zwarte jas met daaronder een witte trui met grote kol en een witte tas.

Mocht u informatie hebben over deze diefstal, neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Back to top button