Wegen in Zwolle beschadigd door sneeuw en vorst, Ceintuurbaan deels afgesloten

Door de strenge vorst en de grote hoeveelheid sneeuw van vorige week, is er op diverse plekken in Zwolle schade aan de weg ontstaan. Het wegdek in de Heinosetunnel aan de Ceintuurbaan en de Westenholterallee tussen Weidesteenlaan en Hertsenbergweg/Turnhoutsweg worden als eerste aangepakt.

Van maandag 22 februari vanaf 7.00 uur tot en met dinsdag 23 februari 16.00 uur wordt het wegdek in de Heinosetunnel gerepareerd. Dit heeft tot gevolg dat een deel van de Ceintuurbaan in beide rijrichtingen volledig is afgesloten. Het gedeelte dat is afgesloten is het deel tussen kruising Oldeneelallee-Zalneweg en kruising Kuyerhuislaan-Wipstrikkerallee. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de IJsselallee.

Westenholterallee
Op de Westenholterallee is op dit moment een rijstrook afgesloten. Het gaat om het gedeelte tussen Weidesteenlaan en Hertsenbergweg/Turnhoutsweg (rijrichting A28 / verkeersplein). Op dinsdag 23 februari is het deel van de weg richting A28 volledig afgesloten om reparaties uit te voeren. Verkeer wordt dan omgeleid via Hasselterweg – Blaloweg. De tegenovergestelde rijrichting blijft open.

Back to top button