Welke mantelzorger in Zwolle wil er een privéconcert?

Kameroperahuis en ArtEZ Zwolle zijn op zoek naar mantelzorgers uit Zwolle die willen meewerken aan een gezamenlijk muziekproject.

Dit project vindt plaats tussen 11 en 15 maart. Aan de hand van persoonlijke gesprekken maken studenten van ArtEZ onder leiding van makers van Kameroperahuis een concert op maat. Op vrijdag 15 maart spelen ze dit gratis bij de mantelzorger thuis. 

Aanmelden
Mantelzorgers uit Zwolle kunnen zich aanmelden door voor 1 februari een email te sturen naar info@kameroperahuis.nl. Tussen 11 en 14 maart wordt een gesprek bij de mantelzorger thuis gepland. Op vrijdag 15 maart komen de studenten bij de mantelzorger thuis langs om het persoonlijke concert ten gehore te brengen.

Over Kameroperahuis
Kameroperahuis is een productiehuis voor muziektheater gevestigd in Zwolle. Sinds de oprichting in 2007 begeleidt Kameroperahuis jonge, nationale talenten in het maken en uitvoeren van eigentijds muziektheater. Binnen een talentontwikkelingstraject van drie jaar worden de makers begeleid om zo hun artistieke signatuur verder te ontwikkelen, een stevig netwerk op te bouwen en samenwerkingen tot stand te brengen die discipline-overstijgend zijn. 

Back to top button