William Dogger wordt lijsttrekker van Swollwacht

William Dogger gaat de komende gemeenteraadsverkiezingen (maart 2018) in als lijsttrekker van Swollwacht. Bij de ChristenUnie zal Gerdien Rots aanvoerder zijn.

William Dogger is 58 jaar en is de huidige fractievoorzitter van de Swollwachtfractie in de gemeenteraad van Zwolle. Hij is getrouwd, heeft drie kinderen, acht kleinkinderen en is zelfstandig facilitair ondernemer van beroep. In het najaar 2017 zal de volledige kandidatenlijst van Swollwacht en het Swollwacht verkiezingsprogramma 2018 – 2022 voor instemming aan de algemene ledenvergadering van Swollwacht worden voorgelegd.

Gerdien Rots lijsttrekker bij ChristenUnie
Bij de ChristenUnie werd eerder al Gerdien Rots als lijsttrekker aangewezen voor de volgende verkiezingen. Rots werkt als communicatietrainer en dagvoorzitter voor Bureau ROTS. In 1989 verhuisde ze naar Zwolle om te studeren aan de GH, de huidige Viaa. Na een vervolgstudie aan de Universiteit van Amsterdam werkte ze in de consultancy. Gerdien bekleedde in het verleden meerdere bestuursfuncties binnen de ChristenUnie en werd in 2007 gemeenteraadslid. Sinds september 2013 is ze fractievoorzitter. Bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2014 was ze voor het eerst lijsttrekker. Rots is 45 jaar oud en woont met haar man en zoon in de Stationsbuurt.

Back to top button