Wonen in Zwolle kan straks ook in de duinen

Schets: VanWonen

Wonen in Zwolle kan straks ook in de ‘duinen’ aan de Milligerplas. VanWonen ontwikkelt 51 riante duinwoningen in Duinzicht aan de rand van de Milligerplas. De woningen zijn met twee, drie of vier woningen geschakeld en hebben allemaal een carport en garage.

Door de ligging in de duinen ontstaat door het hoogteverschil in de omgeving een project waar niet één woning gelijk is, schrijft de ontwikkelaar. Iedere woning heeft een unieke zichtlijn en uitzicht. In plaats van een eigen tuin heb je minimaal 2 terrassen waarvan het terras op de 1e verdieping vrijwel altijd overloopt in het duingebied. Iedere woning door de vier ruime woonlagen voor een groot deel naar eigen wens in te delen. De woningen zijn duurzaam, klimaatbestendig is voorzien van een eigen warmtevoorziening.

Prijzen
De woningen hebben in de basis een woonoppervlakte van circa 190 m2. Het prijsniveau zal naar verwachting liggen tussen € 500.000,- en € 700.000,- vrij op naam. Alle woningen beschikken, in plaats van een tuin, over een ruim terras welk direct grenst aan het duinlandschap van de Milligerplas. De aannemer zou in het laatste kwartaal van 2020 kunnen starten met de bouw. De bouwtijd bedraagt minimaal één jaar.

Schets: VanWonen
Schets: VanWonen
Schets: VanWonen