Zo komen de nieuwe appartementen naast Pathé eruit te zien

Wonen aan het water, op loopafstand van het centrum, de bioscoop om de hoek en dan onder je woningen ook nog restaurants waaronder een sushibar. Het nieuwe project ‘de Katwolder’, met 84 gloednieuwe appartementen, wordt in september opgeleverd.

Een mooier plekje in Zwolle is er haast niet te bedenken. De 84 nieuwe appartementen aan het staan goeddeels in de steigers en worden naar verwachting in september van dit jaar al opgeleverd. Op de begane grond van het complex is er ook nog ruimte voor horeca. De ontwikkelaar liet al weten dat in ieder geval sushirestaurant Shabu Shabu een vestiging zal openen.

De huurprijs voor de appartementen liggen tussen de 775 euro en 1300 euro per maand, de grootte varieert van 50 tot 115 vierkante meter. Het woongebouw heet De Katwolder. Het bestaat uit 84 moderne huurappartementen van 50 m2 tot 115 m2 met één of twee slaapkamers en een ruime privé berging. De appartementen hebben allen een balkon of ruim terras. Daarnaast zijn er ook vier studio’s beschikbaar. Het gebouw is als een carré ontworpen en heeft daardoor een fantastisch groene binnentuin. Onder deze binnentuin ligt een parkeergarage voor 76 auto’s en een collectieve fietsenstalling voor alle bewoners van de Katwolder.

Impressie NEOO
Back to top button