vrijdag , 1 december 2023

Zoon is woest nadat scootmobiel vader voor derde keer in jaar is gestolen

‘Ik weet niet welke lafbek dit op zijn geweten heeft maar help me aub me de scootmobiel terug te vinden’, zegt Wilco Voulon op zijn Facebook-pagina, nadat de scootmobiel van zijn vader voor de derde keer in één jaar is gestolen.

‘Voor de derde keer binnen een jaar is de op slot staande scootmobiel van mijn vader uit de “beveiligde ruimte” gestolen van woonzorgcentrum De Havezate in Zwolle’, schrijft Voulon. ‘Toen hij vanmorgen, zaterdag 17 juli om 09:30 uur zijn scootmobiel wilde pakken om bij mij op bezoek te komen constateerde hij de diefstal. De scootmobiel is het enige middel waardoor mijn vader van 82 jaar vrijheid ervaart. Vrijheid om naar de voetbal, familie, (klein)kinderen en vissen te gaan.’

Lafbek
‘Ik weet niet welke lafbek dit op zijn geweten heeft maar help me aub me de scootmobiel terug te vinden.De scootmobiel is gestolen uit de beveiligde omgeving van woonzorgcentrum De Havezate aan de Gomberstraat te Zwolle. In principe kunnen daar alleen bewoners van De Havezate en het RIBW en hun bezoekers in.’