Zwolle krijgt strand bij het centrum

Het eerste Pop Up Stadsstrand van Zwolle opent op vrijdag 29 juli. Stränd is gelegen aan een van de mooiste stukken gracht (de Pannekoekendijk) tussen De Hofvlietvilla en het historische schip Ooster-Schelde.

Van 29 juli tot en met 28 augustus biedt Stränd elke vrijdag, zaterdag en zondag ‘SträndGästen’ een unieke plek om met je tenen in het zand samen te komen en te onthaasten. Stränd is het eerste Pop-Up (tijdelijke en kunstmatig aangelegde) strand aan de stadsgracht in Zwolle. In vijf weekenden gaat een groep enthousiaste initiatiefnemers in samenwerking met Gemeente Zwolle en SträndFrands in een korte periode experimenteren en ervaring opdoen met het inrichten van een tijdelijke plek.

Zitzakken
Met zitzakken, boomstammen, foodtrucks en zand wordt een écht stadsstrand gecreëerd. En, voor de studenten onder ons, met je studentenpas ontvang je mooie korting op het drinken en eten! Stränd is ontstaan in partnerschap met omliggende horeca en buren, en in samenwerking met diverse foodtruckondernemers uit de regio welke elkaar zullen afwisselen op Stränd. Bij slecht weer zoeken we de warmte op van de Zwolse horeca.

Yoga
Zondagochtend 31 juli is al de eerste Strändactiviteit, YogaYou komt iedereen wat ontspanning brengen met een Easy Breezy Yoga les! Kijk snel op de website www.strandzwolle.nl of op https://www.facebook.com/strandzwolle voor meer informatie.

Back to top button