zondag , 25 februari 2024
RSW Zwolle
Foto: RSW BV

Zwolle sterk aanwezig in top innovatieve mkb-bedrijven

Drie Zwolse mkb-bedrijven staan hoog op de ranglijst van meest innovatieve ondernemingen in Nederland. Dat blijkt uit de MKB Innovatie Top 100 die voor het tiende jaar op rij is samengesteld door de Kamer van Koophandel.

Een van de Zwolse bedrijven is RSW BV aan de Dokter van Deenweg. Zij bedenken sinds 2007 oplossingen voor logistiek en productie.

Ook Movin Software aan de Westerlaan heeft de shortlist gehaald. Het bedrijf ontwikkelt technologie voor accurate en betrouwbare positiebepaling binnen gebouwen. Ze bieden prachtig vormgegeven en gebruiksvriendelijke, mobiele apps waarmee medewerkers of bezoekers eenvoudig, snel en zonder stress hun bestemming in gebouwen vinden.

Het bedrijf iungo.nl aan Nikolaus Ottostraat 5a in de Marslanden completeert het Zwolse trio. De onderneming heeft een tool gemaakt waarmee je verrassingen op je energierekening kunt voorkomen. Je kunt namelijk per dag, maand of jaar zien wat de energiekosten zijn. Zo houd je grip op de zaak. En voorkom je onnodig hoge kosten.