Zwollenaar biedt veilige Pokémon-ritten aan

Pascal Pellikaan biedt in Zwolle en omgeving speciale Pokémon Go-ritten aan. ‘Zodat mensen die meerijden op een veilige manier Pokémons kunnen verzamelen en bij hotspots Pokémon-ballen kunnen zoeken’, aldus de Zwollenaar.

De tour duurt 60 tot 90 minuten en daar zit één consumptie bij (geen alcohol). De minimum-leeftijd om mee te rijden is 16 jaar. Ben je nog geen 16? Geen probleem, dan mag je meerijden onder begeleiding van je vader of moeder. Voor de begeleiding worden geen kosten gerekend als zij niet ook deelnemen aan het spel. Om mee te kunnen rijden is er één centraal punt in Zwolle waar je naartoe kan komen. Daar staat Pellikaan (ook fotograaf voor ZwolleNu) klaar om je op te pikken en weer af te zetten.

Kosten
De kosten van een rit bedragen 10 euro per persoon en dienen vooraf te worden afgerekend.

Aanmelden
Aanmelden kan via sms/whatsapp op telefoonnummer 06-34520826. Per dag zullen er niet meer dan drie ritten worden gereden. Ook is het mogelijk om tijdens de rit de accu van je telefoon op te laden. Er is ook een Facebook-pagina aangemaakt voor de tour: https://www.facebook.com/tourpokemongo

 

Back to top button