Zwollenaar mishandeld bij verkoop telefoon via Marktplaats

Een bewoner van een woning aan de Sneevlietstraat in Ittersum is vrijdagavond 14 december mishandeld en beroofd van een telefoon nadat hij deze telefoon via Marktplaats te koop had aangeboden. De politie is een onderzoek gestart.

De verkoper had via Marktplaats contact gehad met een potentiƫle koper. Er was voor vrijdagavond de afspraak gemaakt dat deze opgehaald zou worden. Omstreeks 19.00 uur kwam er iemand langs om de telefoon op te halen. Er volgde aan de voordeur een gesprek. De verkoper heeft daarna binnen de telefoon gepakt en liep weer naar buiten om de telefoon te laten zien. Toen hij weer buiten kwam bedreigde de andere man hem opeens en eiste de telefoon. Toen de verkoper de telefoon niet gaf kreeg hij meerdere slagen in het gezicht. Er volgde een worsteling waarbij de verkoper kwam te vallen en de andere man er met de telefoon vandoor kon gaan. De dader stapte op een scooter en reed weg via de Schermerhornstraat in de richting van de Hollewandsweg.

Getuigen
De politie is op zoek naar getuigen van het incident. De dader is tussen de 20-25 jaar oud, donkergetint, circa 180 cm en heeft een breed postuur. Hij had zwart, krullend haar (geen kroeshaar). Hij droeg een donkere jas tot over de heupen en een donkere spijkerbroek. Heeft u mogelijk iets gezien dat te maken kan hebben met de zaak, dan vraagt de politie hen te bellen via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem melding maken kan via telefoonnummer 0800-7000.

Back to top button