Zwollenaren aangehouden na verlaten plaats van ongeval

PolitieDe politie heeft maandagnacht twee Zwollenaren aangehouden die vermoedelijk betrokken waren bij een ongeval die zondag 10 mei rond 23.30 uur plaatsvond op de Verkavelingsweg. Beide mannen waren vermoedelijk onder invloed van alcohol.

Voorbijgangers zagen rond 23.30 uur dat er een auto op de kop in een sloot aan de Verkavelingsweg lag. Ze alarmeerden de hulpdiensten en gingen op zoek naar de inzittenden van de auto. Agenten hebben met behulp van een politiehond en een warmtebeeldcamera meegezocht, maar ze hebben niemand gevonden. Op grond van het kenteken en een achtergelaten portemonnee konden ze wel achterhalen wie er vermoedelijk in de auto hadden gezeten.

Onderzoek
Later die nacht zagen agenten die twee personen lopen over de Verkavelingsweg. Het ging om twee mannen van 26 en 34 jaar uit Zwolle. De mannen waren (licht) gewond, roken naar alcohol en één van hen beschikt niet over een rijbewijs. Daarnaast bleek dat ze allebei nog boetes hadden openstaan. Ze zijn meegenomen naar het politiebureau. Onderzoek moet uitwijzen wie er achter het stuur heeft gezeten.

Back to top button